Frågor & Svar

Klicka på frågan för att se svaret. Om du undrar något är du alltid välkommen att höra av dig till Johan på 0723-11 03 65 eller johan@vigselochdesign.se.


Hur går det till?

Steg 1) Fyll i vårt beställningsformulär.

Steg 2) Inom 48 timmar skickar vi en bekräftelse på er beställning via e-post.

Steg 3) När vi är klara meddelar vi dig om leverans och du kan därefter hämta ut din ring på närmaste uthämtningsställe.

Steg 4) En pappersfaktura bifogas i kuvertet. Fakturan ska vara betald på 10 dagar. Faktureringsavgift tillkommer med 25kr.

Betalning?

När din ring kommer så är det med en faktura i kuvertet. Fakturan ska vara betald på 10 dagar. Faktureringsavgift tillkommer med 25kr.

Vad är ringarna i för material?

Guldringarna är av 18 karats guld. Silverringarna är av 925 silver.

Vitguld jämfört mot silver?

Köper du en silverring så är den inte lika slittålig som en vitguldsring. Vitguldet är hårdare i materialet än silvret och kommer därför hålla betydligt längre. Känner du att du vill ha en ring som kan vara med dig genom livet, då ska du välja vitguld.

Vad är det för vitguld?

Vitguldet är av högsta kvalitet som består av 16% Palladium.

Hur får man rätt storlek?

Du kan använda dig av omkretsmått eller diametermått. Har man en ring som passar så kan man mäta innerdiametern på denna ring med ett skjutmått.

Du kan också gå in i en butik och få hjälp med rätt mått, när man får hjälp är det viktigt att man tänker på att dessa ringar har plan insida och att dom mäter med ett mått som har just plan insida.

Vi skickar gärna ut mått till dig så du kan prova hemma i lugn och ro.

Vad gör jag om jag fått fel storlek?

Du skickar tillbaka din ring till Vigsel och Design så ändrar vi den eller gör en ny ring, dessa ringar är inte så lätta att ändra så vi ser gärna att vi gör ändringen. Om du lämnar in den någon annanstans och ringen blir förstörd så är det upp till dig som kund. Om det är vårt fel att inte storleken stämmer så står vi för portot. Om vi har gjort rätt och du har mätt fel så kostar ändringen 400kr plus ett rekommenderat brevporto på 84:-.

45 och 60?

På ingenjörsringarnana står det 45 och 60. Det är bredden på ringen 4,5mm bred och 6,0mm bred.

Leveranstid?

Leveranstiden brukar vara ca: 3 veckor, april-juli kan det ta upp till 5 veckor.

Fraktkostnad?

Pack och fraktkostnad tillkommer med 175:-.

Gravyr?

Gravyr tillkommer med 195:-.

Kontaktformulär

Skicka

Adress: Box 11053, 58011 Linköping | Telefon: 0723-11 03 65 | E-post: johan@vigselochdesign.se
Copyright © Vigsel och Design AB | Hemsida av HB